ЦСКА 1948 отмъква Вергил Янев от Вихрен Сандански. По предварителни очаквания играчът би трябвало

...
ЦСКА 1948 отмъква Вергил Янев от Вихрен Сандански. По предварителни очаквания играчът би трябвало
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 отмъква играч на Вихрен

ЦСКА 1948 отмъква Вергил Янев от Вихрен Сандански. По предварителни упования играчът би трябвало да бъде част от втория тим на столичния отбор, само че няма да е изненада, в случай че се озове и в третия състав, играещ в Югозападната Трета лига.

Футболистът дойде в клуба от Сандански след третия кръг на есенния дял от сезона и незабавно му бе даден късмет от старши треньора Наджи Шенсой. Янев е отбранителен полузащитник, само че през есента за Вихрен игра като централен защитник.

Играчът е роден на 13 март 2002 година, младеж е на Пирин Благоевград, а в кариерата си е играл и като преотстъпен в Струмска популярност.

" Разочарован съм! Дори това е малко, с цел да опиша обстановката. Истината е, че в случай че не бях дал късмет на този състезател през есента, нямаше да се стигне до интерес към него. На процедура той не води лятна подготовка с Вихрен, а се причисли три кръга след началото на шампионата. Бе му даден късмет, а в този момент си потегля по този метод... ", показа старши треньорът Наджи Шенсой във връзка решението на Вергил Янев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР